Somavedic: Podvod nebo Technologie harmonizace prostředí?

31.03.2023

image

V tomto článku jsou uvedeny základní informace o zařízení Somavedic z pohledu výrobce, článek si neklade za cíl dělat vědecký či technický rozbor funkčnosti. Prokázání nefunkčnosti či blahodárných účinnků je na odbornících v daných oborech fyziky či medicíny. To zda vyhodnotíte Somavedic jako podvod nebo jako jedinečný přístroj prospěšný pro Vaše zdraví necháme výlučně na Vás.

Co je to Somavedic?
Somavedic je zařízení navržené k harmonizaci prostředí, ovlivňující tak negativní účinky elektrosmogu, geopatogenních zón, volných radikálů a dalších škodlivých faktorů. Zařízení je založeno na principech kvantové fyziky, a jeho konstrukce zahrnuje drahokamy, kovy a minerály, které jsou umístěny tak, aby vytvářely specifické rezonanční pole.

Význam energetické harmonizace prostředí je často podceňován, ačkoli ovlivňuje naše zdraví, pohodu a celkovou produktivitu. Mezi nástroje, které jsou k dispozici pro tento účel, patří jedinečná technologie zvaná Somavedic. Přestože tato technologie může být někdy kritizována jako potenciální podvod, existuje řada důvodů, proč si zasluhuje naši pozornost.

Podvod či nikoliv?
Některé z principů fyziky či biomedicíny mohou být někdy obtížně měřitelné tradičními prostředky, a souvisí se současným vědeckým poznáním. Dříve než byla objevena existenci mikroskopických bakterií a virů také lidé věřili, že je vyléčí pouštění žilou nebo přikládání pijavic a konzumace různých toxických preparátů. Nyní kritici hovoří o placebo efektu ale pro samotné uživatele mohou mít největší váhu přesvědčivé svědectví tisíců spokojených uživatelů (včetně lékařů viz rozhovor s Mudr. Pekárkem ve videu níže) po celém světě o tom že Somavedic má skutečný vliv na zlepšení jejich kvality života. Řada uživatelů hlásí zlepšení zdraví a pohody, včetně lepšího spánku, vyšší energie a celkového pocitu klidu a rodinné harmonie což jsou věci doslova k nezaplacení.

Co je na Somavedicu nejlepší?
a.) Snížení elektrosmogu: Somavedic je navržen tak, aby neutralizoval negativní účinky elektromagnetického záření způsobeného elektronickými zařízeními. To je obzvláště důležité v moderním světě, kde jsme neustále obklopeni těmito zařízeními.

b.) Harmonizace prostředí: Somavedic vytváří harmonické rezonanční pole, které pomáhá vyrovnat energii v daném prostoru. Tato harmonie může napomoci zlepšení fyzického a psychického zdraví.

c.) Podpora zdraví: Somavedic také podporuje celkové zdraví tím, že neutralizuje volné radikály a pomáhá zvyšovat odolnost těla vůči stresu a nemoci. Uživatelé často hlásí lepší zdraví a vitalitu po použití tohoto zařízení.

d.) Bezúdržbový a snadno použitelný: Somavedic je navržen tak, aby byl co nejvíce uživatelsky přívětivý. Po jeho zapojení a aktivaci nevyžaduje žádnou další údržbu, takže můžete v klidu pokračovat ve svých každodenních činnostech.

Který model zvolit?
Somavedic existuje v celé škále variant zde uvedené odkazy jsou jen na nejpoužívanější z nich z hlediska zkušenosti spokojených zákazníků.

Malý přenosný model Harmony - tento menší a snadno přenosný model si poradí s větší zátěží jak na venkově, tak je především oblíben pro použití v automobilech či karavanech, můžete si tak dopřát harmonizaci i při cestování nebo pří jízdě do práce. Model Harmony má efetivní dosah 15 metrů.

Speciálně zaměřený model Ruby – se zaměřuje na podporu a harmonizaci mezilidských vztahů v nejširším slova smyslu. Doporučujeme jej jako doplňkový model k modelům Sky, Uran, Amber, nebo Cobalt. Je vhodný do bytů a rodinných domů, meditačních místností, ve větších městech bude vhodný do kanceláří s menším počtem lidí atd. Model Ruby má efetivní dosah 30 metrů.

Všestranný model Vedic – je nejnovějším vylepšeným nástupce bestselleru, kterým je starší model Uran.  Tento model poskytuje komplexní a ucelenou řadu funkcí s vysokým účinkem a vylepšeným odstraněním volných radikálů v okruhu 30 metrů.

Luxusní model Amber Sun – je prémiovým modelem se zlatým vzhledem, který poskytuje ucelenou řadu funkcí s komplexním účinkem, který je 4x silnějším než poskytuje model Vedic. Model Sun pracuje v okruhu 30 metrů.

Závěrem
Somavedic je jedinečná technologie harmonizace prostředí, která nabízí řadu výhod pro naše zdraví a pohodu. Přestože může být kritiky označen za podvod, existuje řada argumentů potvrzujících jeho efektivitu. Konečné rozhodnutí necháme na Vás samotných, jelikož individuální vnímání je jedinečné.

Nicméně, jako u všech zdravotnických nebo wellness zařízení, je důležité přistupovat k Somavedicu s otevřenou myslí a realistickými očekáváními. Somavedic by neměl nahradit konvenční lékařskou péči, ale má být užitečným doplňkem k celkové podpoře zdraví a prospěšného životního stylu.

Ať už hledáte řešení pro snížení elektrosmogu, podporu svého zdraví, nebo prostě chcete přidat trochu harmonie do svého domova nebo pracoviště, Somavedic může být cenným nástrojem jak toho docílit. Vyzkoušejte ho a uvidíte, jak může přispět k vaší kvalitě života.

Zpět na výpis novinek