Titanové pyramidy 1. Díl - Složení a mechanismus účinku

21.03.2021

image

V tomto článku jsou uvedeny základní informace titanových pyramidách z pohledu tvůrce.

Titanové pyramidy různých velikostí jsou ručně vyráběny v České republice z prvotřídního a maximálně čistého titanu používaného ve zdravotnictví nebo v leteckém průmyslu tak jak dokládá certifikát níže. Úhel stran k vrcholu je 51,85° a dle velikosti mají různou hmotnost.

Titan jakožto prvek je šedý, až stříbřitě bílý, lehký a tvrdý kov. Vyniká svojí pevností v tahu a zároveň lehkostí. Oproti železu, má titan pouze a poloviční hustotu 4,5kg/dm3. Kromě lehkosti je jeho velkou předností větší houževnatost a pevnost při namáhání, čehož se hojně využívá například v technologiích leteckého a kosmického průmyslu. Vysoká odolnost a chemická netečnost čistého titanu je rovněž využívaná v medicínském odvětví jak k výrobě chirurgických nástrojů, tak i nejrůznějších implantátů za kostní tkáně

Při procesu výroby titanových pyramid není používána sériová výroba, a proto jsou všechny titanové pyramidy zcela individuální výrobky. Tato filozofie a přístup může způsobit to, že zejména při ručním opracování povrchu pyramid můžete při srovnávání dvou pyramid zaznamenat nepatrné rozdíly, které však nemají žádný negativní vliv na funkčnost, ba naopak jsou jasným důkazem jedinečnosti každé pyramidy.

Z pohledu vědeckého zkoumání je otázka, jak titanové pyramidy skutečně fungují. Jejich účinek na generování záporných iontů může být závislý na různých faktorech, včetně fyzikálních vlastností materiálu pyramidy, geometrie pyramidy a možná i na jejím energetickém propojení s osobou uvnitř.

Titan, jako kov, má jedinečné vlastnosti, které mohou hrát roli v jeho schopnosti generovat záporné ionty. Má vysokou odolnost vůči korozivním vlivům, což umožňuje jeho dlouhodobé použití v různých podmínkách. Jeho schopnost vést elektrický proud by mohla hrát roli v jeho interakci s kosmickým zářením a ionizaci vzduchu. V místech kde trvale žijeme by měla být koncentrace záporných iontů na úrovni 1000-5000.

Geometrie pyramidy je také klíčovým faktorem, který ovlivňuje její energetické vlastnosti. Pyramida, a zejména Cheopsova pyramida, je považována za formu, která má silnou energetickou rezonanci. Může to být důvod, proč pyramidy dokáží generovat tak vysoké množství záporných iontů.

Energetické propojení mezi pyramidou a člověkem se zdá být klíčovým faktorem. Když se jedinec naladí na pyramidu a záměrně s ní naváže energetické spojení, zdá se, že to zvyšuje produkci záporných iontů. Tento fenomén je však záhadou, kterou věda zatím neumí plně vysvětlit.

Titanové pyramidy: zdroj zdraví a vitality

Jedním z nejzajímavějších aspektů titanových pyramid je jejich potenciál pro zlepšení zdraví a vitality. Záporné ionty jsou známy svými pozitivními účinky na zdraví a blahobyt. Můžou zlepšovat kvalitu vzduchu, který dýcháme, což má přímý vliv na naše fyzické zdraví. Záporné ionty také mohou zlepšovat naše duševní zdraví tím, že podporují relaxaci a redukují stres. Mnoho lidí hlásí, že se cítí uvolněnější a soustředěnější po pobytu u titanové pyramidy.

Výzkum záporných iontů a jejich vlivu na zdraví je stále probíhající. Existují důkazy naznačující, že záporné ionty mohou mít pozitivní vliv na imunitní systém, podporovat zdravý spánek, zlepšovat náladu a dokonce snižovat riziko depresí. Nicméně, tato oblast vyžaduje další výzkum.

Další důležitým a nezbytným faktorem pro lidské zdraví je voda, která se zapojuje do většiny procesů našeho těla a která tvoří 80% naší hmotnosti. Správně harmonizovaná voda při zmrznutí vytváří krásné, symetické obrazce a dle testování ve švýcarské laboratoři voda vystavená síle pyramidy vytváří při zmrznutí krásné vločky jako je na fotografii níže.

Aplikace a užití titanových pyramid

Titanové pyramidy se staly populárními v řadě různých aplikací. Některé z nich zahrnují:

  • Domácnost a osobní použití: Mnoho lidí si pořizuje titanové pyramidy pro své domovy a kanceláře, aby zlepšily kvalitu vzduchu a vytvořily uklidňující atmosféru.
  • Zdravotní a wellness centra: Některá wellness centra a lázně nabízejí pobyt v titanových pyramidách jako součást svých relaxačních a regeneračních programů.
  • Meditace a jóga: Někteří lidé využívají titanové pyramidy pro zvýšení svého vědomí a hloubení svých meditačních nebo jógových praxí.
  • Zahradnictví a zemědělství: Existují zprávy, že titanové pyramidy mohou mít pozitivní vliv na růst rostlin. To je v souladu s některými teoriemi, že pyramida může koncentrovat energii, což může podporovat růst rostlin.

Celkově se zdá, že titanové pyramidy přinášejí řadu potenciálních benefitů. Ačkoli jejich přesný mechanismus účinku zůstává záhadou, jejich schopnost generovat záporné ionty a možný vliv na zdraví a pohodu je fascinující. Nicméně je důležité zdůraznit, že výzkum v této oblasti je stále probíhající a je třeba další studie k plnému pochopení těchto účinků.

Zpět na výpis novinek